Middagsmisstag

Jag bjöd på middag för första gången i nya lägenheten förra veckan. Ett av mina favoritrecept med lax, till det serverades broccoli som komplement till potatisen. Matsällskapet verkade inte övernöjd men åt upp i alla fall. Förklaring kom vid dörren.

"- Bara så du vet... Det finns bara två saker jag inte äter. Det ena är fisk, det andra är broccoli. Tänkte att det är bättre att säga det nu än 15e gången du bjuder på det..."

Ja men då vet jag ju det nu i alla fall. :)


Lördag natt

Precis hemkommen från en fantastisk fest. Fantastiskt för att den anordnades i min hemby och alla mina barndomsvänner var där. Jag var rädd för att gå dit, visste inte hur jag skulle bete mig, har inte träffat dem på så många år. Väl där tog det mindre än en sekund innan det kändes som om 15 år raderats. Allt var som förut och jag är så sjukt tacksam för det.
Ibland behöver jag sådana här tillfällen, när jag får sätta tid i proportion och människor i relation. Jag behöver känna glädjen i hjärtat när en kram känns som om den var gjord för att ske mellan just de två människor som kramas, som om ingen tid förflutit.
Nu är det värme i hjärtat och glädje i ögonen.
Tack Rödön.

Johnossi

Igår var jag och HA och lyssnade på Johnossi på Gamla Teatern.
Ojoj, va grymma dom är.
Fick en flashback till yranlördagen... Klockan fyra på morgonen satt jag i en klädhög på golvet och packade/sorterade kläder på Odensalagatan, somnade bland kläderna och vaknade rätt mörbultad. Låten "Worried Ground" gick på repeat (Tillsammans med en hel del John Mayer såklart) och jag kunde känna känslan precis igen när dom spelade den igår. Musik är fantastiskt på att framkalla minnen.

Skulle ge väldigt mycket för att vara precis vilken del som helst på Ossis trumset. 30 sek in i konserten tittade jag på HA och sa: "Hur är det möjligt att tänka så mycket snusk på så kort tid...?!"
Det är något oerhört attraktivt med talang och inlevelse... Sista minutrarna på "Roscoe" hade jag konstant gåshud. 


Soft

Förra veckan var jag och HA och letade soffa till mig. Hittade ingen då, bland annat eftersom hon vägrade provskeda med mig, men gången efter vi kollade blev det en snabbskedning och därmed även soffinköp. :)


Kolla, värsta kamouflagesoffan! Hade det inte varit för min likbleka hand och panna hade jag fan smält in sjukt bra!

 
Bild 1: HA somnade i en bajskorv.
Bild 2: "- Jenny, köp tre såna här istället för en soffa!" Förmodligen...

Ni får se bilder på den soffan det blev när det kommer bilder på den färdiga lägenheten.

RSS 2.0